onsdag, mars 31, 2010

En beställning

Önskemålet var ett typiskt killkort i gammal stil och att en tvåa skulle finnas med. Resultatet syns nedan.







tisdag, mars 30, 2010

Flock-kycklingar

Kortmakarens nya kycklingar, Gullefjun och Lilleman, täckta med gult flock. Den här veckan har Kortmakaren erbjudande på 3d-lack, perfekt när man ska fästa flock - och till massor av andra saker. Skynda fynda!





Ett glittrigt kort

Till ett par som ska gifta sig på Ishotellet i Jukkasjärvi. Kortet går i glittrande vitt och silver. Papprena jag har använt kommer från Kortmakaren och går utmärkt att arbeta med utan att allt glitter faller av.







söndag, mars 28, 2010

Äntligen

Alla tretton flyttkartonger är tömda. Kroppen är trött. Nu sova lite. Imorgon pyssel hela dagen!

lördag, mars 27, 2010

Badkille

Mask från Tim Holtz och akrylfärg.





Flourish

Två kort där jag har använt masken Flourish från Tim Holtz. Ja, jag är rysligt insnöad på masker för tillfället...



Nya distressdynorna

Finaste färgen: rusty hinge. Ett absolut måste.

fredag, mars 26, 2010

Saknar

I någon av de här lådorna ligger det mesta av mitt pyssel. Jag vill ha det nu! Föräldrarna har förbjudit mig att lyfta ner kartongerna själv. Imorgon kommer de hit och hjälper mig.

Ibland går tiden så långsamt..

Mer color wash och mask

Blommorna är vita petaloo som har sprayats med blå color wash. Grenen i vänstra hörnet är gjord med grön color wash och en Tim Holtz-mask. Fågeln kommer från arket Sirlig vår.



Blåsa blubblor

Lilleman blåser blubblor i mjölken. Jag har stansar cirklar i vanligt papper, lagt dem på vit cardstock och sedan sprayat color wash över. Jag ♥ color wash.

Ramen är gjord med en stämpel från Sirlig vår. Bokstäverna är grungeboard.







Nyheter

De här stämplarna släppte Kortmakaren för någon vecka sedan. En blomma, ett träd och en text. Trädet är ursnyggt att stämpla med Tombowpennor!



Pysslat med masker

Den här veckan är det masker som gäller i Kortmakarens blogg. Roligt roligt tycker jag. Här är några av de saker som har visats under veckan.









torsdag, mars 25, 2010

Kortmakarkort

Vackraste spetsstämpeln från Hero Arts. Text från Sirlig vår-arket. Vit blomma från Petaloo och stansade löv. Allt från Kortmakaren.

onsdag, mars 24, 2010

Här kommer utlovade bilder på shopping från mässan, Kortmakaren samt ett besök på In-ex. Lite papper blev det också, men de är redan insorterade så dem får ni inte se.


Akvarellpapper, pennor, masker, bling och snöre.



Pärlpysselsaker från Pagoni.



Tickets från Tim Holtz. Omonterade stämplar från Slöjd-Detaljer. Monterade stämplar från Hero Arts. Grungeboard.



Journalingrutor, masker och bokstavstickers köpta hos Kortmakaren. Silverglittriga bokstäver köpta till ett beställt kort.



Alla nya distressdynorna ♥
Bokstäver och dekorationer från Maya Road. Mini Mister organizer, två burkar med chipboardbokstäver, paper distresser.



Tre block med journalinglappar, ghost shapes-pilar, scalloped band, gröna coola öppningsbara ringar, stämpeldyna, små papper, klockvisare från Tim Holtz och pappersspetsar,



Foamstamps och en die.



Stämplar från Hero Arts.



Stämplar.



Fotostämplar.



Stämplar från Tim Holtz.



Stämplar från Tim Holtz.

Tuwa-layout

En layout med sötaste Tuwa. Journalinglapparna kommer från Heidi Swapp. Plastfjärilarna har jag stämplat på. Allt material kommer från Kortmakaren. Det ljuvliga molnpappret också.





tisdag, mars 23, 2010

Hemma

Hemma igen. Jag har ett golv. Jag har en smutsig soffa, spackel lite här och var och saker överallt. Jag längtar tillbaka till Göteborg.

måndag, mars 22, 2010

Masker och Color Wash

Den här veckan skriver vi om en av mina stora favoriter just nu i Kortmakarens blogg: masker! I butiken hittar man tre grymt bra erbjudanden:

Köp alla (12 färger) Colorwash för 589 kr (ord. pris 708 kr)

Köp Ink Blending Tool + Foam för 98 kr (ord. pris 118 kr)

Köp 3 Colorwash (à 59:-) få en mask (vårt val) på köpet


Jag hade garanterat köpt alla 12 color wash-färgerna om det inte vore för att jag redan har några. Men jag tänker passa på att köpa de jag saknar nu när Kortmakaren har tagit in dem.

söndag, mars 21, 2010

Flyttat

I fredags flyttade jag från KortmakarMaria i Floda till Linda i Mölndal. Hemresan sköts alltså upp lite till. Igår åkte Linda och jag in till city och shoppade lite, resten av tiden har vi pysslat. Jag har hunnit använda massor av de saker jag köpte på mässan och hos Kortmakaren. Jag är så glad över alla mina nya fina saker! Vill ni se bilder på shoppingen kan det ordnas.

Nu ska jag pyssla mer!

fredag, mars 19, 2010

Kort med Sirlig vår

Två till.