måndag, januari 31, 2011

Utmaningspyssel

I sin blogg utmanar Babsan sina läsare att inspireras av frimärket nedan. Jag plockade med mig ränderna och den orange färgen och gjorde ett kort. Det blev en premiäranvändning av Tim Holtz fjärilsdie som jag fick av syster i julklapp. Linda testade den när hon var här och pysslade för några veckor sedan. Det kan ni se på den undre layouten i det här inlägget.





söndag, januari 30, 2011

Testat digi-stämpel

Den här sockersöta änglaflickan är en digital stämpel från Stämpelkällan. Inte riktigt min grej det här med digitala stämplar märkte jag. Hur jag än gjorde blev det pixligt när jag skrev ut, färgen smetades ut av pennorna när jag skulle färglägga och jag saknade att kunna välja dyna, kunna embossa och så vidare. Jag håller mig nog till vanliga stämplar i fortsättningen.



lördag, januari 29, 2011

Bidrag till veckans utmaning hos Pysselmyran. Den här gången gällde det att skapa någonting i lila.

Bakgrundsstämpel från Hero Arts. Rosor ihopknåpade av utstansade blommor (Tim Holtz Tattered Florals). Bladen är också en TH-die. Trollsländor i grungeboard målade med crackle paint. Liten pin som håller i citatet är också från Tim Holtz. Allting är rätt duktigt sprayat med vatten+perfect pearl i färgen Pewter. Det var första gången jag testade att göra såna där blommor, lite pilligt men roligt!


torsdag, januari 27, 2011

Transfer till Sticky-Back Canvas

Hur då fört över, undrar ni. Jomen såhär:

Födelsedagskort

Till en blivande 11-åring som älskar Justin Bieber. Jag har skrivit ut en bild på vanligt papper och fört över till Sticky back canvas.

lördag, januari 22, 2011

Bidrag till Pysselmyran

Bloggen råkade visst somna men nu väcker jag den till liv med ett bidra till Pysselmyrans veckotävling. Den här gången gällde det att använda en motivstämpel men inte färglägga. Jag har stämplat strån från Hero Arts och små fjärilar från Tingtura.


söndag, januari 09, 2011

Gammal skåpmat

Har inte varit hemma sedan innan jul och därmed inte pysslat någonting heller. Visar två ordentligt gamla kort gjorda med en stämpel från Hero Arts. Har inte bloggat dem förut. I slutet av veckan kan jag nog visa upp något nyproducerat.



söndag, januari 02, 2011

Vitt ute

Snö på balkongräcket.

lördag, januari 01, 2011

Första dagen

Hejhej nya året. Hejhej nya kalendern.