tisdag, augusti 11, 2009

Just nu

Två veckor har gått sedan operationen. Nu får jag lyfta tungt, sexa och bada. Jag fuskade lite och badade redan i söndags. Lilleman och syster skulle åka hem och jag ville så gärna få bada en gång tillsammans med lillkillen. Så vi tog ett dopp vid sandstranden, som Lilleman envisas med att kalla för sandlådan. Sedan blev det ett kvällsdopp vid klipporna tillsammans med föräldrarna också.

Nu verkar dock högtrycket ha dragit vidare och det har inte riktigt varit badväder.

Mina medtagna böcker har tagit slut och jag har lånat en Åsa Nilsonne av mamma. Nödläge. Pysselabstinensen börjar göra sig påmind, trots myspyssel med Lilleman och storpyssel med pappan. Jag vet att det ligger lite material för Formexpyssel och väntar på mig därhemma, det lockar. Lite shopping finns nog också i kuvertet. För er som har möjligheten rekomenderar jag verkligen en sväng till Kortmakaren på måndag. Då kan du göra fynd! Själv har jag inte kunnat låta bli att ringa till butiken de senaste måndagarna för att fråga vad de har lagt fram för härliga produkter på rea-bordet. Mer om Kortmakarens Makalösa Måndagar! kan du läsa på hemsidan.

Nu ska jag njuta av de sista dagarna här ute. På fredag bär det av hemåt. Tills dess säger jag som Lilleman: Byebye, tjingeling, adjö!

Inga kommentarer: