söndag, april 17, 2011

Lördagsloppis

Gårdagens besök på lokala loppisen hade god utdelning. Följande fick komma med hem:


En fin fin väska.Bricka i glas från Kosta Boda, salt-och pepparkar från samma ställe, en bok till Lilla T, och något svartvitt i porslin (en vas?).En blommig plastskål, ett rött skärp, några virkade dukar till pyssel.

Total kostnad: 170:-
Man bara måste gilla loppis!

4 kommentarer:

Maria sa...

Finfina saker du köpte!

Maria

Muffin sa...

Helt grymt! Du är så duktig på att hitta fina saker på loppis, jag lyckas aldrig riktigt. Borde kanske gå med ett proffs någon gång. :)
Min ordvits var faktiskt helt ofrivillig men passade ju bra...

Längtans Hem sa...

Snygga fynd!! Speciellt väskan - älskar väskor! Den lilla svartvita saken KAN vara en liten cigaretthållare. På tyg 50-60 talet ställde man fram små hållare med cigg på bordet och till dem hörde små små fat som man askade på. Har själv haft en liknande + de två små faten, ropade in dem på auktion och min mamma som är född -49 berättade detta för mig.
Men de är ypperliga till att ha Bellisar eller Tussilagos i!! :)

Hörru, du kan väl hoppa in hos mig, har något att berätta!

Kraam!

sandra sa...

FIna fynd! Håller med Längtans Hem om att det kan vara en cigaretthållare, men det kan också vara en tandpetshållare. :)
Jag håller tummarna för att du hittar ett sånt köksbord i samma prisklass! Detta fyndade jag på den lokala loppisbutiken, de har inte så stor koll på vad saker ska kosta. Står det Rörstrand i botten går priserna upp rejält, men en omärkt Spisa Ribb kaffekopp följde med hem för 5;- och häromdagen en UE vas för 15;-. :)