söndag, april 05, 2009

Mässan är över

Nu är jag trött som sjutton efter en intensiv helg, men samtidigt lite speedad. Det är ju så roligt och inspirerande med mässor! Stort tack till alla pysselvänner och trevliga kunder som har besökt Kortmakarens monter!

Här är bilder på vilka godsaker som fick följa med mig hem. En hel del kommer från Kortmakaren men några små vändor till andra montrar har jag hunnit med. Bland annat till Pysselpassion där jag köpte de fina små chippisbokstäverna samt träffade Jenny och Linda. Trevligt att få ett ansikte på personer man bara "mött" på internet. Pärlorna kommer från Sirlig.

5 kommentarer:

Linda sa...

Hej hej, tänkte bara kika in här och avundas dina inköp från i helgen, och även säga hej även här..! Jag menar, nu vet jag ju även vem du är på nätet..det är inte så vanligt att först träffa nån IRL och sedan hitta denna persons blogg på nätet. Ja, jag är alltså Linda (scrapjo), från PPs monter igår :P

Gunsan sa...

Värdet att träffa dig överstiger 120:- med många tusen procent. Och jag och pennorna kommer bra överens. Resultat i bloggen framåt kvällen.

Diana sa...

Mums mums! Gillar din shopping! Speciellt de platta pärlorna! Och chandelier!

Diana sa...

Vart köpte du pärlorna förresten?

Elina sa...

Pärlorna köpte jag hos Sirlig :)