torsdag, maj 28, 2009

Prinsessan på ärten

Jag har hushållets alla extrakuddar i min säng, det underlättar sittande sömn. Kvällen igår tillbringade jag liggande på knä i en soffa på gyn-akuten. Trött på att ha så jäkla ont, kräkas, frånvaron av vettig sömn och det ständiga illamåendet. En annan tjej i väntrummet hade precis varit på kirurgakuten och blivit klämd på av Robinson-Lukas. Hon var lite fnissig. Jag var inte speciellt fnissig. För att ha något att fokusera på lärde pappa mig att lösa sudokus.

Undersökningen visade att blåsan var ganska exakt en centimeter större än sist. Dock inte tillräckligt stor eller illasittande för akut operation - tyvärr. Det var bara att torka tårarna och vingla därifrån. Ett par Voltaren fick jag med mig. Jag följde med pappan hem och sov hos föräldrarna, blir kvar även inatt. Dagen idag har mest tillbringats i sängen, dubbelvikt såklart. Jag känner mig helt tom på energi.

7 kommentarer:

Zarah sa...

Sötaste hjärtat - om jag bara kunde ge dig lite ork och glädje... Jag önskar så att jag kunde ta lite av ditt onda för ett tag! *kramar försiktigt med varmt*

heila sa...

Huvva, låter inte roligt det där. Du få ta fram burken med trallala. Nu om något är det väl läge. Skickar krya-på-dig kramar

Maria/Kortmakaren sa...

Glad att du ringde mig... och som jag sa. Du får ringa mig dygnet runt. Jag finns här för dig! Hoppas du får sova i natt. Kramar!

Tin@ sa...

Ush, vad eländigt du har det. Önskar att jag kunde ta bort smärtan åt dig....kram Tin@

Muffin sa...

Så jobbigt du har, din stackare. Tänker på dig.
*kram*

Gunsan sa...

Men huvva! Här är telefonlinjnen också öppen, vettu!

Hegu sa...

Skickar en massa stärkande kramar! Hoppas att du kan få hjälp snart...

Kram
Helen