söndag, maj 31, 2009

Pyssel-lördag

Igår var det pysselträff hela dagen lång. Malin var snäll och hämtade upp mig så att jag slapp åka tunnelbana in.


Fnattan hade rensat pysselrummet ordentligt och sålde en massa saker. Jag tog mitt ansvar och shoppade loss ordentligt. Jag menar, jag vill ju att den kommande bebisen ska få plats i lägenheten och att mamman ska ha råd att köpa blöjor och annat nödvändigt. Så alla dessa godsaker fick följa med mig hem.
En hög med papper blev det också. Några från Fnattan och resten av andra tjejer som passade på att sälja saker på träffen.
Alla sakerna på den här bilden har jag däremot fått. De små blommorna norpade jag (efter tillåtelse) ur Tettiz stora rabatt. Nu ska jag testa om dessa hypade blommor är så oubärliga som många verkar tycka.

De ljuvliga gröna blingen och rubbisarna, glitterlimmet och alla stämplar hade Suswic med till mig. Galna människan! ♥
Suswic var också snäll och gjorde mig sällskap till Skapa Hobby för lite fler pysselinköp. Jag blev positivt överraskad av utbudet av cardstock. De senaste gångerna jag varit där har jag tyckt att det funnits få färger men så var inte fallet igår. Laila plockade kvickt fram exakt de färger jag behövde. Härligt!

Om jag pysslade något? Jodå, jag gjorde en present (hemlig) och kom en bra bit på ett gäng beställda kort (visas när de är färdiga). Precis lagom mycket, jag vill ju hinna vara social också. Fullproppad av smärtstillande fungerade dagen ganska bra men oj vad trött jag var när jag kom hem. Det blev sängen ganska omgående.

Tack alla tjejer för en härlig dag!

4 kommentarer:

Muffin sa...

Så mycket fint och så bra att du tog ditt ansvar och rensade lite åt Hattifnatt, förstår att du bara tänkte på bäbisen och att de ska få plats...;)
Hoppas du mår bättre eller åtminstone får en tid snart.
*kram*

Jeanette Wallén sa...

Tack själv - det var jättekul att träffa & krama dig! Skickar oömma tankar till dig också och hoppas att det blir lite bättre ordning på kroppen snart. :)

*kraaaam*
Tett

zizzi sa...

Vad härligt med lite shopping....och att du kunde hänga med hela dagen!!! Tina har dekorerat ett skyltfönster helt i grönt hos Kortmakaren. Då sände jag en extra tanke till dig. Hoppas du kände den!!!
Kram och ta hand om dig!

Susanne sa...

Oh så mycket skojiga saker. Jag ser att du måste ha fortsatt att shoppa lite efter att jag åkt :) Fö så är du väl värd alla presenterna, så det så *fnyser lite åt "toktiteln"*. Åh dessutom har du ju inga japanska dockor att frestas med just nu *skrattar lömskt* så du behöver ju lite nya stämplar då!

Kram!