tisdag, oktober 18, 2011

Kalasbilder

I lördags firade jag min födelsedag med ett pysselkalas. Jag hyrde samlingslokalen i mitt område och bjöd in ett gäng glada, kreativa tjejer. Snälla mamma och pappa kom ned från Stockholm och fixade med inköp, mat, fika och städning av lokalen. Stort tack till dem! Själv behövde jag bara ansvara för servetter, ljus och att vara utvilad. Lyxigt!


Lokalen är redo.Eva med sina copic-pennor.Eva.Katie.Fina tjejerna hade ordnat lotteri, som på en riktig mara. Lustigt nog vann jag nästan varje gång, vilken tur! Här kommer Sara med prispåsen och jag får välja ett paket.Liten Tuwa kom förbi en stund tillsammans med mormor och morfar. Roligt!Katie skrattar så att hon välter.Maria får skrattbryt.Kreativa tjejer.Fokus.Även jag fick några kort gjorda.Pyssel.Mer pyssel.Linda stavar.Anita skär.Tina.Linda.Petra är fotogenique.Åse.Kate vann ett paket i utlottningen. Otur att hon redan hade det som var i...jag fick det...På kvällen kom maten fram.Fin bukett av löv som Ingrid gjort.Mat.Anita.Sallad.Föräldrarna hade fixat goda pajer, sallad, bröd, sparris, tomat och mozzarella, kallskuret med mera.Caroline.Vi blev mätta.Sara prismärkte saker att sälja på loppis nästa helg. Vi smyghandlade redan nu. På uppmaning hämtade även jag min loppiskasse och plötsligt låg alla på golvet och rotade bland prylarna.Loppis på golvet.Katie hade gjort en fatastisk tårta. Både fin och god. Besök hennes hemsida här för att se fler skapelser. Tack Katie!

Pysseltjejer på rad.Petra.Maria och Katie.Anita.Towe.Jag med min gröna tårtbit.Mums!Petra gillade också tårtan.Maria fick en sax i sin bit.Petra.Ingrid, Sara och Maria får ett nödvändigt (?) pysselverktyg förevisat av Katie.

Fler foton kommer en annan dag. Har du fastnat på bild och vill att jag tar bort den, hojta till så fixar jag det.

9 kommentarer:

Muffin sa...

Åh, vilken härlig repris av detta underbara kalas! Allt ser så fint, roligt, gott, trevligt och urmysigt ut - och det var det! Tack igen, hoppas vi kan göra om det snart. ;)

Ingrid - Inola sa...

Så roligt att se dina härliga bilder från kalaset - precis så kul hade vi! Tack än en gång!

Anonym sa...

Vilket mysigt kalas. Kram a

Henrietta sa...

Vilka underbara föräldrar du har! Och vilken bra idé att ha pysselkalas!
Grattis i efterskott!

//Henrietta

Linda sa...

Åh det var fint. :-) När fyller du nästa gång?

stina_m sa...

Va kul med pysselkalas!! Vilken otroligt fräck tårta!!!

JEN sa...

Åh, det ser jättemysigt ut! Och det där är en sån UNDERBAR idé, jag måste härma nån gång. Grattis i efterskott! :-))

Sara-SaGam sa...

Tusen tack för att du visar alla härliga foton. Och för ett mysigt pysselkalas! Fler sådana åt folket!

Maria sa...

Åh, vilka härliga bilder på en härlig dag. God mat, trevligt sällskap och många, många härliga skratt. En dag att minnas!