tisdag, juni 24, 2008

Hoppsan

Jag har ett bra tag varit programmerad med frasen "jag behöver svarta skor". Förra veckan köpte jag ett par svarta skor så behovet är nu borta. Dock tycks mantrat kvarstå. Idag råkade det sig nämligen så att jag traskade in på Vagabond Store och en stund senare kom ut med dessa två par. Tur att det var rea. Kan någon avprogrammera mig nu?

6 kommentarer:

Anonym sa...

De övre skorna bor hemma hos mig, dock i annan färg. Men de tillhör mina favvisar. HÄRMED är du avprogrammerad!-bra val!

Ellinor sa...

*fnissar* Jag är likadan med "svarta finskor" - jag har köpt 2 par, och fortfarande provar jag alla svarta finskor i rätt prisklass jag ramlar över - tur att jag har så svårt att hitta bra skor. Annars skulle det bli dyrt!

Muffin sa...

Så'nt där ska man vara försiktig med, det kan säkert vara hemskt obehagligt att bli avprogrammerad. Nä, lev ut den här fasen ordentligt istället - låt det flöda, svarta skor överallt...=o)

Anonym sa...

Jag behöver också ett par svarta skor. Efter den där översta bilden, kanske mer än någonsin.

Camillis sa...

Men vad du hittar många snygga skor! Jag skulle verkligen behöva ett par svarta snygga skor men hittar inga :(

Anonym sa...

De övre skorna bor hemma hos mig med! Riktiga favoriter! Sköna och snygga! :) Och dom återkommer varje år! Möjligen någon liten detalj som är annorlunda..;)
Varför bli avprogrammerad? Shopping bidrar ju till att öka BNP:n! ;) Hehe! Ha det fint!