fredag, februari 13, 2009

Inbjudningskort

Så. Nu ska jag visa några av de beställda inbjudningskorten jag postade igår. Önskemålet var lila, prinsesstema, hjärtan och glitter. Sedan var det en del speciella detaljer som skulle in på de olika korten för att göra dem mer personliga.

Det översta kortet är till grannfamiljen. De bor naturligtvis i ett gult hus och har en grå bondkatt. På kort nummer två har en kakätande tomte gömt sig i vakttornet. Han går att ta upp. Önskemålet för det här kortet var just kakor och tomte. Det tredje kortet ska till några som tycker om schlager. Det sista kortet ska till födelsedagsbarnets bästa kompis och är enbart prinsessigt.


Tack Heila och Hattifnatt för lån av stämplar!

6 kommentarer:

Susanne sa...

Åh, de är helt ljuvliga Elin!

Anonym sa...

Jättefina kort! Kul att få göra olika inbjudningskort till samma kalas och med blinghjärta och allt :) Jag tycker du kan ha en egen liveshow, tänk vilken mysig pysselträff vi skulle ha med webkamera!

Kram!

Anonym sa...

Himmel vilka fina inbjudningskort!

Anna Ekman sa...

Jag är imponerad att du gjort så olika kort, verkligen läckert.

Anonym sa...

Det är jag som är beställaren, vi är super nöjda!!! Att träffa så rätt som du gjorde, min dotter är överlycklig. Hon brukarfaktiskt ha två flätor och det var det en prinsessa som hade. Korten är såååååååååååå fina!!!

Tusen tack.

Nina sa...

Vilka läckra kort!! Såå snyggt med det blommiga SR-pappret som himmel... LJUVLIGT!