fredag, mars 06, 2009

Glitterlim - så många!

Ofta ofta har jag tänkt att butiken behöver prover på hur glitterlimmen från Ranger ser ut. Jag vet inte hur många gånger jag har stått på mässor och försökt beskriva skillnaden mellan Crystal, Diamond, Frosted lace, Star dust och Icicle för kunder. Nu har jag äntligen gjort något åt problemet.

Jag stansade tags med revan, stämplade en av Kortmakarens nya blommor på dem och fyllde med glitterlim. Slutligen stämplade jag namnen på limmen med magnetstämpelalfabetet Rummage och fäste ihop tagsen med en kulkedja. Mycket stansande och stämplande blev det, speciellt som jag passade på att göra en omgång till mig själv också. Nu hänger tagsen i skrivbordslampan och används då och då.


9 kommentarer:

Camillis sa...

Smart! En sån skulle man ha för alla typer av färger/glitterlim/ep..
Kram!

Zarah sa...

Jättesmart - och fint!

Maria sa...

Fiffigt, och jättesnyggt! Förstår att det där måste ha tagit massa tid att fixa :)

Susanne sa...

Så smart! Det måste dock ha tagit en hel evighet att fixa.
Kram

Muffin sa...

SMART och SNYGGT!

Anonym sa...

Så söt din blev...

Jag har gjort "samma sak" till Brunsons fast med ProMarkerfärger och Briliance Dewdrops dynorna.

Anonym sa...

Du är helt fantastisk, Elin! Du är så kreativ och generös som slösar din dyrbara tid på oss. Jag är oerhört tacksam, vännen! Kram.

Anonym sa...

Smart OCH snyggt! Mycket mer inspirerande än den där tråkiga lappen jag har med streck på...Tror jag ska fixa en sån där! Hmmm....då behöver jag nog en sån där die oxå *fnissar*

Anonym sa...

Tusen tack för all din hjälp under mässan. Du är en fantastisk kreatör, säljare och inspiratör! Kortmakarna kan vara stolta att ha en DT som Du. Jag ber tusen gånger om ursäkt för att jag tyckte att KM hade lite inspiration på nätet. Har hittat bloggen!!!!
Hoppas att träffa dig igen o tack för alla tips o idéer du gav under helgen. Ta nu igen dig och vila en stund när du är hemma igen, sen följer jag dig på bloggen och är redan nyfiken på nya alster.
Kram Lena