fredag, april 24, 2009

Idag

Efter en hårdhänt och blodig läkarundersökning med ett ganska tråkigt besked träffade jag Suss för lunch. Långlunch. När vi var mätta välte jag ett glas vatten över en bordsgranne och sedan gick vi och shoppade. Eller, försökte shoppa i alla fall. Jag tyckte absolut att jag var värd lite belöning/tröst efter läkarbesöket. Dessutom behöver jag kläder. Men det var banne mig inte lätt att hitta någonting. Efter att ha ratat ett hel hög med plagg i ett gäng butiker hittade jag en fin sjal på Vero Moda. Vit med möster i rosa och grönt. Den blir bra i sommar när alla mina svarta sjalar kanske känns lite trista.

Vid det här laget var jag redo att ge upp men Suss hade kommit igång ordentligt och föreslog Esprit. Som en liten iller for hon runt i butiken och visade mig det ena plagget efter det andra. Jag plockade ihop några själv att prova och en kjol och en topp fick godkänt. Både i svart. Hade Suss fått välja hade det kanske blivit den knallrosa toppen i samma modell som hon hämtade åt mig. Suss fick inte välja. Men lite delaktig fick hon vara. Med mig hem kom nämligen en kofta som hon valde och jag var ganska skeptisk till. Jag tyckte att den förde tankarna till såna där ödlor med krage. Suss däremot påstod att den mer att den påminde om något medeltidsaktigt. Tydligt ansåg hon att det var positivt.


Nyss gick jag in på Esprits hemsida för att hitta bilder på kläderna. Kjolen hittade jag, fast bara i grått. Jag köpte en svart. På sidan beskrivs den som"Hot + sexy: stretch, coloured denim mini skirt." Undrar om jag ska behålla den. Toppen ser ut som på bilden, fast inte fullt så trist. Koftan hittade jag inte på hemsidan (hur ska jag tolka det?) så jag visar er en ödla istället så att ni kan få en uppfattning om hur den ser ut. Tänk svart.

Nu läggdags. Tack Suss för en trevlig lunch+shoppingtur!3 kommentarer:

ANNAANNA sa...

Haha! jag tror jag förstår hurdan krage det var på koftan *smiles* sån är ju rätt mysig om man har en tunn jacka typ jeansjacka ovanpå och kragen över.

De där ödlorna, vet du att de ibland kallas "Jesusödlor", de kan ju springa på vattnet. Deras ben är tonstruerade lite roligt, så de kan använda dem ungefär som ett par cykeltrampor, de snurrar typ runt och en fot är uppe när den andra är nere när de springer....

Suss sa...

Tack själv! Jag hade jättekul :D
Koftan finns under Sales/women/knitjackets fast enbart i grått.

Kram!

Ellinor sa...

Kjolen var jättesnygg!