tisdag, juni 29, 2010

Det närmar sig - mässa och pysselträff

Kortmakaren arrangerar i samarbete med Kungsbackamässan och Scrappiz en scrapträff den 9 och 10 juli.

För endast 200:- för en dag eller 300:- för två dagar får du möjlighet att sitta ner och scrappa eller göra kort tillsammans med likasinnade. I scrapträff-biljetten ingår, förutom en flerdagarsbiljett till mässan värde 100:-, pysselplats och en välkomstpåse med scrapvänligt innehåll till ett värde av ca 200:-.

Under dagarna kommer det att finnas många utmaningar och tävlingar att vara med på. Det kommer att finnas fina vinster sponsrade av bland andra mässans utställande företag.

I anslutning till träffen finns café och lunchmöjligheter, var och en bekostar sin egen mat. Sara Rönér Janicke och Karin Brandin från Scrappiz kommer att hålla i trådarna under dagarna och biljetter till träffen köper du genom Kortmakarens web-shop.

Tider: Fredag 9 juli kl.12-19
Lördag 10 juli kl.10-17

Ses vi?

1 kommentar:

Karin sa...

Saknar dig med! Följer bloggen men håller mig i bakgrunden. Har inte papperspysslat på evigheter, trädgården får mer uppmärksamhet. Är toksugen på mässan men min syster med familj är här och på det ska jag på konsert på kvällen.

Jag får se till att ha en ursäkt att åka till Göteborgstrakten snart så vi får ses. Är du i Skåne får du gärna komma över på lite trädgårdshäng :-)

Kram
Karin