fredag, mars 05, 2010

Tävling hos Kortmakaren!

När vi började planera vår mässa, Nordiska Stämpel- och Scrapmässan, trodde vi inte att det skulle finnas så här mycket vinter kvar. Därför bestämde vi att vår monter skulle gå i vårens tecken. Vi låter dock inte snön hindra oss, i vår monter kommer du att få en försmak av våren! Det blir påskris, blommig gräsmatta och massor av fjärilar. Med det sista vill vi gärna har er hjälp.

Gör en fjäril och lämna i vår monter under lördagen, senast 15:30. I utbyte mot din fjäril får du en lott. Klockan 16:00 är det lottdragning i vår monter. Vi lottar ut tre fina priser. Du måste finnas på plats under lottdragningen och ta emot ditt pris, annars drar vi en annan vinnare. Din fjäril gör du i valfritt material och valfri storlek. Vi vill att fjärilarna har någon eller flera av dessa färger: lime, orange, rosa, gul, lila, turkos och vitt.

Du får naturligtvis gärna lämna flera fjärilar, men vi delar endast ut en lott per person.


Det vackra kortet har Susanne gjort.

1 kommentar:

Cathrine/caca sa...

Tack så mycket för vinsten av biljett till mässan! Blev jätteglad! Hoppas det blir rätt om jag mailar till maildressen jag fick i komentaren, som börjar med: kortmakarensblogg....