tisdag, oktober 28, 2008

Nattpladder

Det är natt och jag är klarvaken. Större delen av dagen har jag tillbringat i sängen i någon slags smärtdimma/sömn. Men nu är det mycket bättre och jag är piggelin. Har precis knåpat ihop ett julkort och sitter nu och stirrar på tre utstansade äpplen som jag inte vet vad jag ska hitta på med. Tänk så lätt det är att säga ja. "Elina, kan du hitta på något med qk-äpplet tror du?" frågade Tina. "Visst, skicka hit dien!" svarade jag. Och nu sitter jag här och försöker stirra fram ett kort. Nåväl, det dyker säkert upp någon idé när jag slutar fundera på saken.

Jag hade en pysslig dröm tidigare idag, det händer ganska ofta. Den här gången var det Sara som, i drömmen, ringde mig och berättade om en tokbra idé hon hade fått. Hon tyckte att vi skulle täcka Kortmakarens monterväggar på Syfestivalen med stämplade motiv. Jag och Eleocharis fick i uppgift att stämpla, måla och klippa ut tillräckligt många motiv för att det skulle gå att täcka alla väggar med dem. Behöver jag säga att jag inte var lika såld på idén som Sara?

Nu ska jag lämna mina äpplen och lägga mig och läsa några timmar tills det är dags att gå upp. Någon sömn lär det inte bli inatt efter allt sovande på dagen. Imorgon bitti har jag ett läkarbesök, på Kortmakarbloggen kommer vi att visa bilder på Quickutz gift set Jolly och jag planerar att pyssla ihop ett bidrag till Pysslotekets pågående tävling samt, kanske, ta itu med mina utstansade äpplen. Kanske, kanske dyker det upp bild på något kort här.

4 kommentarer:

Susanne sa...

*fniss* ingen bra idé det där med att täcka hela monterväggen med stämplade motiv. Hoppas att du mår bättre idag och att då får någon lysande idé ang äpplena. Hur stora är de? Jag har kanske en idé?!?
Kramkram

Anonym sa...

Skönt att höra att även Sara "hoppar in" i dina drömmar och inte bara jag...*fniss* Låter som ett jobbigt uppdrag, tur att det bara var en dröm. Fast ibland kanske du hoppas att vissa uppdrag bara är en dröm. Krya på dig, vännen! Kramar i massor

Anonym sa...

Vilka tokiga drömmar du har......
Tänkte på dig igår när jag vare i en butik i Partille. Där mitt i pysselbutiken stod nämligen din board!! Jag blev stolt å dina vägnar och ville tala om för alla att jag minsann känner tjejen som gjort korten!!!! Snyggt jobbat!!
Kram

Anonym sa...

hmm...det kanske vore nåt! ;-)