tisdag, januari 19, 2010

Bokmärke

Jag har en hylla där alla mina olästa böcker ligger. Det senaste halvåret har jag infört förbud av inköpande av nya böcker för att istället ägna mig åt böckerna i den där hyllan. Det har gått sådär. Sällan lockar någon av dem och jag lånar istället böcker av mamma eller Linda.

För någon dag sedan tog jag en bok ur hyllan. Efter att ha läst några sidor hittade jag den här lappen: en inträdesbiljett till katedralen i Amalfi. Jag tappade snabbt intresset för boken och började drömma om sommar, sol och hav.

Jag kom inte så långt i boken förra gången jag försökte läsa den, där i Amalfi. Inte den här gången heller. Det mest spännande med den var inträdesbiljetten och alla härliga minnen den förde med sig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Amalfikusten är så vacker. Går det att få beställa ett bröllopskort? /a

Kajsa sa...

Mmmm... bokköpsförbud, om det inte är "den" "den" eller "DEN" som kommer i pocket. Men så står man där på loppisen... "Oj, deeeeeen, för 5 kr, måste jag ju passa på" och sen hamnar den i den överfulla bokhyllan :)

Sen har jag fastnat på http://www.boktipset.se/medlem/melonbabe . Så min virtuella bokhylla får hela tiden nya "ska/vill läsa".
Kan rekommendera boktipset om du nån gång står utan tips på nästa bok.