lördag, januari 02, 2010

Kläder

Nya H&M-katalogen landade här någon dag innan det nya året började. Det känns lite konstigt att titta på tunna sommarkläder när det är tolv minusgrader ute. Här är i alla fall några av mina favoriter.


Grönt är skönt.Från barnavdelningen men stl 170 fungerar nog.Också från barnavdelningen.
Söta halsband.Jag är sugen på blått.Hemskt, tyckte syster. Jag tror att rynket på ärmarna kan var snyggt.Bra basic linne.Halsband från barnavdelningen. Jag är svag för rosetter.Okej, det är en pyjamas. Men överdelen är ju bara så söt.Perfekt Elina-kjol.Svarta koftor behövs alltid.Synd att jag inte behöver en snygg klänning.Otroligt söt topp men fel färger. Puderbeige eller mörkgrått är inget för mig.Samma här. Söt, men finns bara i puderbeige och mörkgrått.Kanske skulle jag börja använda långbyxor igen?Snygg.

3 kommentarer:

ele sa...

somrigt värre i kylan :) "Elina-kjolen" var himla snygg. En sådan blev jag lite sugen på :)

Ellinor sa...

Det var som att läsa sina egna ord i din blogg - mycket vi tyckte lika om! (Jag har förresten en nästan likadan kjol i brun linne-bomullsblandning och den är toppen *rekommenderar*).

Dagen katalogen kom var det runt -20 här, det kändes mycket underligt att titta på sommarkläder! :D

Cicci/Trollmor sa...

Åh så mycket fint du hittat! Å tröjan med puff-rynk på överärmen är ju jätteelinig! Förstår inte vad syrran din fått för sej.