onsdag, januari 20, 2010

Nära

Lilleman är en kille som tycker om att hålla handen. Sitter vi bredvid varandra och tittar på Bompa vill han gärna hålla i en hand. Sitter han i mitt knä vill han ha en hand att hålla i, gärna två. Likaså när han ska sova och jag ligger bredvid. Då vill han hålla båda mina händer i sina, sådär så att jag får ha mina armar i kors. Så kryper han nära nära. Så nära han kan komma. Han nöjer sig inte förrän våra nästippar snuddar vid varandra.

4 kommentarer:

Camillis sa...

Gosigt! Vi har oxå en liten kille som gillar att vara nära och trots att han snart fyller 6 år så kryper han upp i mitt knä och trängs med magen <3
Kram!

Susanne sa...

Vilken lite goskille :)
Marcus vill också sova nära när han var liten, så nära att jag till slut var tvungen att byta säng (om han sov bredvid mig i min), då kom han efter och undrade varför jag gick ifrån honom.. Och lade sig åter så nära att det var nästa på mig.

Laila sa...

Njut! Fredrik blir 8 nu i februari. Men än så länge får jag den äran att vara nära, nära. Nästipp mot nästipp, hand i hand eller ligga sked med honom när han ropar på mig under någon natt.
Där ligger jag och njuter av värmen, mjukheten och doften. ♥

ele sa...

så mysigt!