tisdag, augusti 07, 2007

Bortskämda jag del 2 (och hemma igen)

Väskan är uppackad, bikining hänger på tork. Det var trist att lämna landet idag. Solen sken fortfarande, klipporna var varma, vattnet låg stilla. Resan hem med buss och tunnelbana gick i alla fall fort, jag hade bra flyt vid bytena - inte så långa väntetider. Dessutom hade jag sällskap av en bra bok, Jens Lapidus Snabba Cash. Den är på nästan 500 sidor men jag har inte mer än 50 kvar nu, och oj vad spännande det är!

Brevbäraren hade varit snäll när jag var borta. Två avier och två tjocka kuvert låg och väntade på mig. Avierna fick ligga kvar på dörrmattan, jag får gå till affären med dem imorgon. Kuverten däremot öppnades fort som attan. I det första låg en skiva från Carolina med musik av Nina Simone. Fodralet är så snyggt och själva cd-skivan ser ut som en vinylskiva, läckert. En toppenpresent alltså, både bra musik och snygg att se på.

Det andra kuvertet var från Chai. I det låg ett läckert kort och boken Askungens syster av Johanna Rubin Dranger. Jag har läst hennes tidigare böcker flera gånger och tycker mycket om dem så det här var utan tvekan en perfekt bok att överraska mig med. Jag ser verkligen fram emot att läsa den. Måste skynda mig att avsluta Snabba Cash!

Inga kommentarer: